Lalla pyet Zejdin se a kanë në program çështjen për veteranët e UÇK-së dhe familjet e deshmorëve? (VIDEO)

Analisti Arben Llalla nnë emisionin e sotëm “Click Plus” në TV21 pyeti Skender Rexhepi – Zejdi nga Alternative se a e kanë të përfshirë çështjen për veteranët e UÇK-së dhe familjet e deshmorëve.

“Programi është në përpilim të sipër. Programi ende nuk është përfunduar. Arsyeja e koalicionit është shumë e qartë se ne kemi interesin e përbashkët për t’ua përmirësuar gjendjen e Shqiptarëve”, theksoi Zejdi./TV21/

Reklame