“ Legjenda i Drenofcit” unë ia kaloj Albinit me vota , flasim në zgjedhje (VIDEO)

Advertisment

Këtë javë përveç Labinot Tahirit dhe Albin Kelmendit, ka qenë i ftuar edhe Nexhat Krasniqi.

Nexhat Krasniqi është një politikan nga Drenovci i Malishevës i cili ishte bërë i njohur në vitin 2017, ku kishte dhënë një intervistë e cila sot e asaj dite shpërndahet më të madhe, njofton Albanian Show

Reklame

Vatra e intelektualizmit në Malishevë’ deklaroi që do ai është më i popullarizuar edhe se Albin Kurti, po ashtu deklaroi se do të kandidoj si kandidat i pavarur në zgjedhjet e ardhshme dhe prentedon që do t`i merr mbi 220 mijë vota.