Lejla Emrullai, bartëse e listës në njësinë e katërt nga BDl

Aktivistja e BDl së dhe njëherit anëtare e kryesisë së Forumit të gruas pranë kësaj partie, Lejla Emrullai do të jetë bartëse e listës në njësinë e katërt të zgjedhore nga rradhët e BDl së mëson kështu Agjencia e lajmeve Zhurnal.

Ndryshe, Lejla do të jetë femra e vetme bartëse e listës në bllokun politik shqiptarë në këto zgjedhje të parakohëshme parlamentare por edhe në ciklet tjera zgjedhore pasiqë partitë shqiptare rrallë herë kanë vendosur femra si bartëse të listave.