Leonora Jakupi këshillon qytetarët të qëndrojnë në shtëpi (FOTO)

Advertisment

Tashmë janë regjistruar dy rastet e para me koronavirus në Kosovë.

Një 20 vjeçare dhe 77 vjeçar janë të infektuarit të cilët u konfirmuan edhe nga ministria e shëndetësisë.

Reklame

Leonora Jakupi ka këshilluar qytetarët që të qëndrojnë në shtëpi dhe ti përmbahen rregullave që ka lëshuar ministria.

Ndërsa Rona Nishliu minuta më parë reagoi ashpër ndaj atyre që nuk e merrnin seriozisht këtë virus.