Letra që e bëri të qajë presidentin Erdogan (VIDEO)

Letra që e bëri të qajë Presidentin Erdogan. Presidenti Rexhep Tajip Erdogan mori pjesë në një konferencë të organizuar në përkujtim të 8 Marsit.

Një grua me emrin Hatixhe Gyngor e lexoi një letër përpara Presidentit. Në letër shkruante

” I nderuar President, juve ju vlerësojme dhe ju duam shumë. Dua të e përsëris duanë që e kam shkruar në letrën time. O Allahu im, jepi jetë të gjatë Presidentit tonë. Mundësoja që t’i plotësojë shërbimet e veta. Shteti jonë, muslimanët dhe njerëzimi ka nevojë për atë. Nëse ymri i tij nuk i mjafton dhe nëse unë kam ymër më shumë, të lutem që t’ia japësh ymrin tim atij. Ymri im të qoftë hallall si qumështi i nënës suaj. Unë i kam dy fëmijë. Fëmijëve të mi thuajse çdokush mund t’u shërbejë mirë, por shtetit tim të bukur, njerëzimit dhe Islamit jo çdokush mund t’u bëjë shërbim siç duhet. Falë Zotit që mu realizuar dëshira. Falënderimi i qoftë Allahut i Cili ma mundësoi që letrën time t’ua lexoj direkt juve.”

VIDEO :