Lëvijza BESA insiston në emrat shqip të shkollave në Tetovë

49

Lëvizja BESA në Tetovës, së bashku me këshilltarët komunal, pas heshtjes së komunës për riemërimin e shkollave, sot ata kanë dërguar kërkesë deri tek shkollat e mesme për t’u takuar dhe për të diskutuar rreth kësaj çështje.

Nëpërmjet një postimi në faqen e tyre në facebook ata kanë bërë të ditur se kërkojn nga shkollat e mesme që të takohen me përfaqësues të tyre.

Në vazhdim e keni kërkesën e Lëvizjes Besa.