Lëvizja BESA ristrukturon nëndegën e fshatit Mateç të komunës së Likovës (FOTO)

Advertisment

Lëvizja BESA ristrukturon nëndegën e fshatit Mateç të komunës së Likovës

Lëvizja BESA sonte ka ristrukturuar nëndegën e saj në fshatin Mateç, në kuadër të ristrukturimit të tërësishëm të degës së Likovës. I pranishëm ishte kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami me udhëheqësinë e partisë. Nëndega e Mateçit iu besua ta udhëheqë Shevair Osmani.

Reklame

Lëvizja BESA vazhdon punën e saj duke i konsoliduar rradhët e veta, duke i rifreskuar nëndegët e partisë dhe njëkohësisht duke pranuar shumë figura të reja të cilat i bashkangjiten Lëvizjes BESA.