Lëvizja BESA sonte në Strimnicë zgjodhi kryetarin e nëndegës (Foto)

Sonte në prani të nënkryetarit të Lëvizjes BESA, deputetit Kastriot Rexhepi dhe kreut të komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu u mbajt kuvendi themelues i nëndegës së Lëvizjes BESA në fshatin Strimnicë. Kryetar i nëndegës u zgjodh z. Ali Alili!

BESA është gjithandej, duke konsoliduar strukturat e saja të shëndosha dhe shpresëdhënëse!