Lëvizja BESA sonte promovon Kandidatin per Kryetar Komune në Tetovë

Lëvizja Besa sonte do të promovoj kandidatin për komunën e Tetovës, liderin e kësaj partie Bilall Kasamin.

“Të dashur qytetarë, të dashur besatarë!
Kemi nderin t’ju njoftojmë se sot bëhet promovimi i kandidaturës për kryetar të komunës së Tetovës për mandatin 2021-2025 dhe do të zgjighet kryetari i ri i degës së Tetovës nga rradhët e Lëvizjes BESA, së bashku me kryesinë e re të degës së Lëvizjes dhe kuvendarët për komunën tonë.

Ju ftojmë të gjithë juve që të merrni pjesë në ëktë konventë të rëndësishme për të ardhmene komunës së Teovës” thuhet në njfothimin nga Lëvizja BESA.

Tubimi do të mbahet në sheshin Iliria në Tetovë me fillim në ora 19:30. .