Lëvizja BESA vazhdon me aktivitete intenzive në teren (FOTO)

Lëvizja BESA gjithandej…

Lëvizja BESA vazhdon me aktivitete intenzive në teren duke u takuar me aktivistët dhe qytetarët, për të bashkëbiseduar për situatën aktuale në vend.

Reklame

Lëvizja BESA ka pasur rastin të realizojë takime me aktivistët dhe banorët e disa vendbanimeve. Gjatë këtyre takimeve ka qenë prezent edhe lideri i partisë z. Bilall Kasami i cili para të pranishmëve foli për vlerat e larta dhe mirëqenien që po e synon Lëvizja BESA.

#KohaPërVeprim #KohaPërNdryshim #meBESË