Lindi i verbër, por Aldini nga Kumanova i jep melodi shpirtit, bën mrekulli me muzikën

Advertisment

Thonë se muzika është forma më e mirë e magjisë.

Magjinë të nderuar shikues do ta vërtetoni te shpirti i Aldinit 11 vjeçar nga fshati Çerkez i Kumanovës.

Reklame

Aldini, i cili ka lindur i verbër, ka talent të jashtëzakonshëm për muzikën. Ai dinë të luaj shumë mjeshtërisht në piano.
Dhe, derisa kënaqesh në melodinë që sjell të kujton menjëherë maksimën:

“Mos e qëlloni pianistin. Bën më të mirën që mundet”./News-tv/