Lindon Berisha vjen me klipin e ri “FLM, KLM” (VIDEO)

Lindon Berisha ka promovuar sot këngën e tij më të re, “FLM, KLM”

Kënga, e cila quhet “FLM, KLM”, është një këngë me plot ritëm, e ku edhe në këtë këngë do të mund të shihni një tekst që ai vet e ka shkruar.

Reklame

Muzika dhe kënga është punuar nga vet Lindoni kurse koproducent i këngës është Binnay