Lirohen personat e arrestuar nga Hasanbegu, banorët shkojnë nëpër shtëpitë e tyre pas protestës gjatë orës policore

Pasi policia liroi personat e arrestuar nga Hasanbegu banorët situata u qetësua dhe banorët e Hasanbegut shkuan të qetë nëpër shtëpitë e tyre pa intervenuar policia.

Edhe pse kjo revoltë e banorëve erdhi pasiqë policia i kishte kapur 3 persona ku sipas tyre nuk kishin respektuar orën policore, ku njërin edhe e kishin goditur, por i njejti pasi u lëshua nga policia e mohoi një gjë të tillë./ tetova1