Lladrovci me verë të bardhë, thotë se po e sfidon koronavirusin

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, bashkë me deputetin e PDK-së, Sejdi Hoxha dhe disa të tjerë miqë janë bërë bashkë në një tryezë.

E shkasë për këtë takim është ‘imunizimi kundër Coronavirusit’.

Reklame

I pranishëm në këtë tryezë është parë edhe humoristi i “Stupcave”, Vedat Bajrami.

“Përshëndetje për të gjithë miqtë tanë, fuqishëm duke e sfiduar njëherësh duke u imunizuar kundër virusit korona!”, ka shkruar Lladrovci në Facebook.