Llalla pyet zëdhënësin e ASH-së pse Sela nuk e përkrahu Ruzhdi Matoshin i cili garoi për deputet në Kosovë (VIDEO)

Debat i nxehtë në Click Plus mes analistit Arben Llalla dhe zëdhënësit të Aleancës për Shqiptarët, Flakron Bexheti.

Analisti Arben Llalla e pyeti Flakron Bexheti nga ASH-ja se pse kreu i ASH-së nuk e përkrahu Ruzhdi Matoshin i cili garoi për deputet në Kosovë.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Për këtë Flakron Bexheti nga ASH, tha se Aleanca për Shqiptarët është parti demokratike, duke shtuar se është normale që një figurë t’i bashkëngjitet ndonjë subjekti politik.