Llotaria Shtetërore: Fitoi banesë për vetëm 100 denarë

Një lajm i mrekullueshëm vjen nga Llogaria Shtetërore. Familja Sekullovski është fitues i parë i banesës nga instant loja shpërmbyese “Shtëpia, e ëmbla shtëpi”, njofton FLAKA

“Mirjana dhe Gocja nga fshati Arvat i Resnjës, me vetëm 100 denarë “gërvishtën”, banesë në Shkup. Ishte kjo banesa e parë nga gjithsej pesë banesat që do të ndahen nga instant loja shpërmbylese “Shtëpia, e ëmbla shtëpi” e Llotarisë Shtetërore. Vlera e banesës është 2.914.181 denarë, aq sa ishte vlera e fitimit, banesë me madhësi prej 32.25 metra katrorë përfshi të gjitha shtesat e tjera, sio janë tatimi mbi pronën, shpenzimet për tjetërsim, e tjerë”, njoftuan nga Llotaria e Maqedonisë.

Reklame

Para përgatitjes së dokumentacionit të gjerë për dorëzimin e banesës, sepse 5 çmimet e lotarisë së çastit “Shtëpi, shtëpi e ëmbël” përmbajnë dy qëndruam me të njëjtën pamje katrore, por në një dysheme tjetër, ne i ftuam anëtarët e familja fituese, së bashku për të vizituar ndërtesën me fat dhe për të zgjedhur cilën kati do të jetë apartamenti i tyre i ardhshëm. Gjatë shoqërimit të këndshëm me mikpritësen Marjana Stanojkovska dhe ekipi i Lotarisë Shtetërore, Mirjana dhe Goce me dy fëmijët e tyre (nga 6 dhe 8 vjet), u njohën me mjedisin dhe fqinjët e rinj në adresën Metodija Shatorov Charlot, në vendbanimin e Aerodrom. Duke ecur nëpër apartament për 100 denarë, fituesit me fat ndanë historinë e tyre të lumtur me ne.

Goce, me synimin për të blerë ujë nga pika e shitjes “Bravo Nuts”, në
Kavadarci, për herë të parë në jetën e tij vendosi të blinte rrush të menjëhershëm. Ai thotë – unë i pashë ata, mua Më pëlqeu dhe thashë me vete – për të blerë 5. Ajo tërhoqi pamjen tërheqëse të çastit llotaria “Shtëpi, shtëpi e ëmbël” dhe sigurisht 5 çmimet, por kënaqësia për t’u gërvishtur i la hardhitë në shtëpi dhe ia la gruas së tij, madje as duke marrë pjesë e gërvishtjeve dhe zbavitjes që zbulon fitimet.

“Nuk mund ta besoja, nga 5 hardhi të çastit, 3 ishin me fitim: 100 denarë;
3000 denarë; dhe në hardhinë e fundit unë gërvishtem, kur 18-të e fituesve
numra, të përsëritur në fushën e kruajtësit dhe pak më sipër se niveli i fitimit 2.914.181 qindarkë, thashë me vete, nuk është e mundur. “Mendova se ishte një gabim”. Mirjana na tregoi momentet emocionuese. Pastaj, ajo e thirri Goce dhe u fut bisedë telefonike, ajo i tha lajmin e mirë. Ata besuan së bashku arritën në pikën më të afërt të Lotarisë së Shtetit ku ishin konfirmoi fitimin.

Lumturia nuk dihet kurrë, nuk zgjedh vetëm këmbëngulësin, por ata inkurajon dhe ata që nuk besojnë në të, duhet vetëm t’i jepet një shans. Ne po paralajmërojmë një takim tjetër me familjen e lumtur Sekulovski, pasi përfundimi i procedurës për dokumentacionin e plotë për dorëzimin banesa, kur gjithçka është gati për të dorëzuar çelësat.

Lotaria e menjëhershme “Shtëpi, shtëpi e ëmbël” është llotaria e parë e menjëhershme e Shtetit llotari me një çmim – një apartament, jo një por 5, dhe përveç tyre ofron 495 000 para në dorë fitimet përfshirë 15 fitime në vlerë prej 100,000 denarë dhe 30 fitime të 50 000 denarë.

Për vetëm 100 denarë keni mundësinë të bëheni pronar i njërës prej tyre
5 apartamentet janë të vendosura në një nga ndërtesat më të bukura në Komunën e Aerodromit.

Apartament për vetëm 100 denarë – po, dhe është e mundur me Lotarinë Shtetërore.