Lojtarët e Kosovës në xhami para ndeshjes me Anglinë (FOTO)

65
#

Lojtaret Kosovare kane qene te pranishem ne xhami para se te luhet ndeshja me Angline.

Besar Halimi, Milot Rashica dhe Valon Berisha ishin ne nje xhami aty afer ku do te zhvillohet ndeshja e sontme me Angline ne ora 20:45 ku Kosova pritet te vazhdoje suksesin historik te saj.

Pas perballjes s.uperiore me Cekine ata deshirojne qe edhe sonte te tregojne formen e mire te tyre duke i shk.aktuar pro.bleme edhe Anglise.

Shpresojme ne fitore sonte djema kemi besim tek ju.

FOTO: