Lokja nga Tetova tregon si e kishte parë në ëndërr djalin e saj kur kishte rënë dëshmor (video)

Advertisment

Dëshmori, Aliriza Selmani u lind më 05 nentor të vitit 1973 në Cerovë të Tetovës. Është i biri i Selmanit dhe Fetijes, një figurë me një trashëgimi patriotike në rrethin e Dervenit, një zonë kjo e cila kurdoherë ka dhënë dëshmorë.

Ne vizituam familjen e tij dhe ja cka na tha nëna e tij, se si e kishte pa në ëndërr para se ta kuptonte se djali i saj ka ra dëshmor
Trimi nga Tetova ra në fushën e nderit rrëzë Pashtrikut më 27. Maj te vitit 1999.

Reklame

Ai burrë trim.
Ai që dha më të shternjtën, jetën Tij në luftën çlirimtare…
Ky dëshmorë dhe të gjithë ata që ranë në altarin e lirisë, për veprimtarinë e tyre patriotike, kurdoherë do jenë lulet më të ndritura të kombit, do të jenë rruga e ndritur e lirisë së shqiptarëve.

Dëshmori, Aliriza Selmani u lind më 05 nentor të vitit 1973 në Cerovë të Tetovës. Është i biri i Selmanit dhe Fetijes, një figurë me një trashëgimi patriotike në rrethin e Dervenit, një zonë kjo e cila kurdoherë ka dhënë dëshmorë. Ne vizituam familjen e tij dhe ja cka na tha nëna e tij, se si e kishte pa në ëndërr para se ta kuptonte se djali i saj ka ra dëshmor

Trimi nga Tetova ra në fushën e nderit rrëzë Pashtrikut më 27. Maj te vitit 1999.
Ai burrë trim.
Ai që dha më të shternjtën, jetën Tij në luftën çlirimtare…

Ky dëshmorë dhe të gjithë ata që ranë në altarin e lirisë, për veprimtarinë e tyre patriotike, kurdoherë do jenë lulet më të ndritura të kombit, do të jenë rruga e ndritur e lirisë së shqiptarëve./News-TV/

https://youtu.be/gM0Yo85iqig