Londër, sul.mohet një mysliman para xhamisë (VIDEO)

111

Disa orë pas su.lmit terr.orist në dy xhami në Zelandë të Re, ku mbetën të vr.arë 49 persona, një tjetër su.lm ka ndodhur mbi myslimanët.

Para një xhamie në Londër, është su.lmuar një myslimanë nga një grup djemsh. Ata e kishin su.lmuar atë në veturë dhe e kishin go.ditur me shu.fra të forta në ko. kë. Përveç sul.mit, ata e kishin quajtur myslimanin ter.rorist.

Policia ka lajmëruar që vik.tima e su.lmit ka pësuar lëndime në kokë.

“Në spital u vërtetua që vik.tima ka pasur lëndime në kokë, që nuk besohet se janë serioze” tha një zyrtarë para mediave.

Deri më tani asnjë person nuk është arr. estuar./Indeksonline/