Lori: Do martohesha me Robert Berishën por ai nuk është për familje

Këngëtarja Lori Kaçka ka zgjedhur hapur ‘burrin’ e saj të jetës. E ftuar në “Shiko kush luan”, këngëtarja u vu përpara një loje, ku duhet të zgjidhte një nga personazhët e vënë përpara saj, për të kaluar jetën.

Lori zgjodhi Robert Berishën, edhe pse vetë shtoi se ai nuk është shumë tip familjar.

Reklame

“Robertin! Nuk është shumë për familje. E kam mik shumë të mirë dhe përshëndes shumë, por e thashë meqenëse është lojë, zgjedh Robertin!”, u shpreh Lori.