Lori Hoxha gati 10 mijë euro veç për një veshje (FOTO)

Advertisment

Ajo ka shumë para.

Por, kur bëhet fjalë për veshje, Lori Hoxha nuk e kursen dorën e xhepin, por, jep para të shumta për rroba e mbathje.

Reklame

Por, së fundmi ajo e ‘teproi’.

Lori harxhoi 9,805 Euro për një veshje ditore.

6140 euro pronarja e Top Channel i dha për një jelek, 2,300 euro për një çantë dore, 475 euro për një bluzë dhe 890 euro për mbathjet në këmbë.

 

https://www.instagram.com/p/CHh-4zlnBfp/?utm_source=ig_embed