Lori nuk din të plaket, ajo vazhdon të shkëlqej (VIDEO)

73
#

Edhe pse është nga Korça, famën e emrin e bëri në Kosovë.

Këngëtarja Lori është shumë e pëlqyer nga publiku për këngët dhe ëmbëlsinë e saj.

Natyrisht, është edhe pamja dhe eleganca e saj që gjithmonë e bëjnë të duket e veçantë, shkruan “Kosovarja”.

E, gjithmonë me një kujdes dhe përkushtim të madhë për vetën, Lori dita ditës vetëm po zbukurohet dhe në fytyrën e saj nuk vërehet as edhe një rrudhë.

Këtë gjë sigurisht e vërejnë dukshëm të gjithë, sidomos gjinia femërore, por askush nuk e pyesin këngëtaren pse spo plakesh.

Kujtojmë, Lorin të veçantë e bëjën edhe raportet jo veç kolegiale, por edhe miqësore me gjithë emrat e estradës. /Kosovarja/