Lorik Cana apelon shqiptarët të regjistrohen për të treguar se nuk janë të huaj

Ish-kapiteni i Kombëtares Shqiptare Lorik Cana dhe i klubeve të ligave gjigante evropiane,i cili luajti përkrah disa prej futbollistëve më të mirë të kohës ka përkrahur regjistrimin e popullsisë në Maqedoninë e Veriut.

Ai nëpërmjet llogarisë së tij në instagram ka apeluar tek diaspora që të regjistrohen.

Postimi i plotë: