LSDM: Do ta formojmë Qeverinë e re, obligohemi të ofrojmë edhe më shumë

Advertisment

Qeveria e re e udhëhequr nga LSDM-ja, do të vazhdojë në rrugën e përparimit, demokracisë dhe drejtësisë me politika edhe më të suksesshme dhe me rezultate edhe më të mira. Me mbështetjen e qytetarëve dhe fitoren në zgjedhje, LSDM-ja vazhdon ta lëviz përpara vendin, në rrugën e duhur që filloi tre vite më parë.

Qeveria e re që do të formojë LSDMja, do të vazhdojë në rrugën e përparimit, demokracisë drejtësisë sund*imit të ligjit.

Reklame

Qeveria e re e udhëhequr nga LSDMja, jo vetëm që vazhdon me politika të suksesshme por mandatin tjetër obëigohet të ofrojë politika dhe masa edhe më të mëdha dhe madje edhe më të mira të orientuara eksk*luzivisht në interes të shtetit dhe qytetarëve.