LSDM ka një lajm të mirë për Haraçinën (foto)

Një lajm të mirë sjellë LSDM për komunën e Haraçinës.

Në një njoftim të kësaj partie theksohet se kanë filluar punimet për kanalizimin në këtë fshat që ishte premtim nga zgjedhjet lokale,

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

që çoi edhe në fitoren në këtë komunë.

“I jemi mirënjohes dhe faleminderues Qeverisë së RVMsë për realizimin e projektit të kanalizimit në Komunën e Haraçinës.

Pamje nga punimet e sotme në Haraçinë. ZoranZaev  OliverSpasovski  MilikijeHalimi”, theksohet në njoftimin e LSDM.