LSDM: Mickoski është përgjegjës për shtrenjtimin e energjisë elektrike për 100 përqind

Advertisment
HTML Image as link

Partia maqedonase në pushtet LSDM, nëpërmjet një kumtese për media e akuzon Hristijan Mickoskin si përgjegjës kryesor që çmimi i energjisë elektrike u rrit.

“Rritje e çmimit të energjisë elektrike për 100 për qind, heqje e tarifës së lirë të energjisë elektrike, varësia e shtetit nga importi i energjisë elektrike janë arritjet e Hristijan Mickoskit si drejtor i Elektranave të Maqedonisë së Veriut (EMV/ELEM) dhe këshilltar për energjetikë i Nikolla Gruevskit”, potencojnë nga LSDM.

Reklame Reklamë:
Qries

Ata më tej thonë se Hristijan Mickoski si drejtori më i paaftë i EMV-së, ka udhëhequr politikë më të keqe energjetike dhe në vend të qytetarëve ka menduar vetëm në bizneset e tij me hidrocentralet, të cilat i ka marrë nga qeveria në të cilën ishte këshilltar dhe të cilët kanë profituar pothuajse një milion euro.

“Për atë e rrejshme është brenga e tij për çmimin e energjisë elektrike dhe për atë është e pafytyrë protesta e tij sot me qëllimin e vetëm – ta mbrojë karrigen e tij në kështjellën e bardhë”, thonë nga LSDM.