LSDM: Presim fitore të sigurt

Advertisment

LSDM: Presim fitore të sigurt

Sekretari i LSDM-së, z.Nikollovski në daljen e parë të tij në konferencë pas mbarimit të zgjedhjeve ka thënë se presin fitore të sigurt për LSDM-në dhe koaliconin Mundemi.

Reklame

Ai ka lavdruar procesin zgjedhor duke e quajtur si shembull se si duhet të mbahen zgjedhjet.