Luana dhe Marina festuan në Dubai

Luana dhe Marina zgjodhën të festojnë larg Shqipërisë.

Luana dhe Marina Vjollca pas përfundimit të një viti të suksesshëm udhëtuan drejt Dubait.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Motrat Vjollca vendosën që atje ta presin ndërrimin e moteve, ndërsa në rrjete sociale publikuan pamje për ndjekësit.

“2020 me dashurine time Marina Vjollca”, ka shkruar Luana.