Luftoni këto sëmundje duke ngrënë dy banane në ditë

89
#

Bananet janë një ushqim tepër popullor në çdo vend ku ju shkoni.

Ky frut është ‘snacku’ më i shëndetshëm që mund të konsumohet, dhe kanë ëmbëlsinë e mjaftueshme për ruajtjen e metabolizmit tuaj, njofton Klan Kosova.

Por çfarë do të ndodhë nëse ju konsumoni dy banane në ditë?

Do të bëni një ndryshim të madh në RDA-në potasiumin tuaj
Do ju ndihmojnë në ruajtjen e stabilitetit të presionit në gjakut
Do të ulni rrezikun e kancerit
Përmirësojnë shëndetin tuaj të zemrës
Do të përfitoni 30 gr sheqer