Lulja e Medes e kallë atmosferën duke vallëzuar me motrat e mbesat (VIDEO)

Bashkëshortja e Medes po tregohet mjaft aktive në rrjetet sociale.

Ndonëse nuk është këngëtare, por ku është parë Meda ka qenë prezente edhe ajo, ndaj ka edhe raporte të mira me shumicën e kolegëve të bashkëshortit.

Që kur është shfaqur virusi Covid 19 sicc dihet dasmat janë anuluar.

E sot në mungesë të dasmave Lulja, motrat dhe mbesat e saj e kanë ‘djegë’ atmosferën në oborrin e shtëpisë.

Nuk dihet arsyeja e kësaj feste, për më shumë shikojeni videon./Kosovarja