Lulja me stil perfekt edhe në vitin 2012

Lulja në çdo kohë merr vëmendje me pozat që publikon.

Në të shumtën e kohës ajo kalon në lajm, duke tërhequr vëmendje të madhe me pozat që publikon.

Duke u njohur me stilin që ka, me imazhet që poston shihet se edhe para disa viteve ajo ka shkëlqyer dhe ka qenë femër e dalluar.

Po ashtu, merr vëmendje me nuancën e flokëve.
Ja shikojeni.