Madhështore! Dhurohet banesa e re dhe lahen borxhet 10 mijë euro të 3 fëmijëve jetime (Video)

Madheshtore! Lahen borxhet 10 mije euro te 3 femijeve jetime, ju dhurohet dhe banesa e re!

Elvis Naci dhe shoqata e tij ‘Shqiptaret per Shqiptaret’ japin kete lajm te mrekullueshem.