Mahmut Ferati përmallon gurbetçarët: ‘Rrugët e Tetovës moti si kam pa’ (VIDEO)

Mahmut Ferati përmallon të gjithë gurbetçarët me një këngë speciale pasi nuk dihet a do mund të kthehen në vendlindje këtë verë shkaku i Koronavirusit që ka kapluar gjithë botën po edhe vendet evropiane si dhe ballkanike..

Rrugët e Tetovës moti si kam pa…? Dëgjëojeni

Reklame