Makarona në furrë për iftar (VIDEO)

Advertisment

Iftari i 10-të i muajt të bekuar të Ramazanit ju tregojmë një recetë të shpejtë të makaronave.

Makarona ne furre apo pasta. Pergatitet shpejt dhe lehte, per kete recet nevojitet makarona mish i grir, qep salc domatesh, riccota, djath kaçkavall. Menyra e pergatitijes eshte e njejt sikur ajo e recetes per lasanje.

Reklame