Maqedoni, gruaja e hel mon burrin me kafe, arre stohet nga policia

170
#

Një grua 39 vjeçare është arre stuar nga policia pasi e ka hel muar burrin e saj. Rasti ka ndodhur më 7 qershor në fshatin Illovica të Strumicës.

Gruaja ia ka bë burrit kafen, mirëpo i ka hedhur he lm të rrezikshëm, njofton policia.
Burri pa kurrfarë dyshimi e ka pirë kafen e përgaditur nga bashkëshortja,

por pasi ka dalur jasht shtëpisë është alivanosur në oborr.

 

Ai është dërguar në spital dhe ka arritur të shpëtojĕ. Policia dyshon se 39 vjeçarja qëllimisht ka dashur ta hel mojë bashkëshortin, prandaj edhe ka ngritur pa di ndaj saj për tentim vr asje.