Maqedoni – Kosovë, filloi shitja e biletave

Ka filluar edhe zyrtarisht shitja e biletave për përballjen në mes të Përfaqësueses së Maqedonisë së Veriut dhe Përfaqësueses së Kosovës në kuadër të play-offit të ‘Euro 2020’.

Federata e Futbollit e Maqedonisë ka informuar të gjithë të interesuarit për fillimin e shitjes së biletave për ndeshjen play off të Maqedonisë dhe ‘Dardanëve’.

Reklame

Maqedonia e Veriut do të presë Kosovën më 26 mars në Arenën Kombëtare “Todor Proeski”, e që më pas do të presin fituesin e përballjes tjetër Gjeorgji – Bjellorusi, për t’u takuar në finale.

Për këtë takim pritet t’i ndahen rreth 8 për qind të biletave për tifozët kosovarë që do të thotë se në stadiumin e Shkupit do të jenë së paku rreth 3 mijë tifozë “Dardanë”.

Biletat për ndeshjen janë në shitje nga 03.03.2020, në faqen e zyrtarizuar për shitje, sipas Federatës së Futbollist të Maqedonisë, “mctikets.mk” dhe vendet e mëposhtme:

Arena Kombëtare “Todor Proeski” (çdo ditë nga 10:00 deri në 18:00)
TA Globe Ohër, TA Bran Pastep, Bar koncepti Strumic, Kafe Symbol Shtip, Literatura Manastir, Kiosk Korso Të pasigurt, Uni Son Veles, Duhani Leni + Gjevgjeli. Libero Travel Brakes.
Biletat për ulëset jugore dhe veriore të Arenës Kombëtare “Todor Proeski” do të shiten për 5 euro dhe 6 euro.

Një person mund të blejë një biletë duke paraqitur një dokument identifikimi (ID e vlefshme ose pasaportë).