Maqedoni-Kosovë mund të shtyhet shkaku i koronavirusit

Ndeshja e futbollit mes ekipeve kombëtare të Maqedonisë dhe Kosovës për pjessëmarrje në Kampionatin Evropian mund të shtyhet.

Edhe pse ndeshja e UEFA është caktuar për 26 Mars, ka zëra në rritje se për shkak të virusit Corona ndeshja do të shtyhet për në maj.

Reklame

Pritet që vendimi përfundimtar të dihet pas seancës së qeverisë maqedonase në bashkëpunim me të dyja Federatat e Fubtollit atë të Maqedonisë dhe Kosovës, axhenda e së cilës do të jetë edhe në këtë pikë. /news33/