Maqedoni, mbetet në fuqi ndalesa për punë të fitnes qendrave në hapësira të mbyllura

Qeveria në mbledhjen e sotme pranoi vendimet për shkurtimin e orës policore deri nga ora 21:00 deri në ora 5, përveç në ditët kur ka Pashkë dhe Fitër Bajram kur nuk do të ketë kufizim lëvizje.

Gjithashtu me vendimin e ri të Qeverisë do të hapet terasat e objekteve hotelerike.

Reklame

Krahas masave të tjera, Qeveria vendosi të jenë të mbyllura.

“Në përputhje me rekomandimet e Komisionit, mbetet ndalesa për punën e të gjitha palestrave sportive, fitnes klubeve, qendrave sportive dhe sallave të dedikuara për ushtrime në ambient të mbyllur, ndërsa veprimtarinë mund ta kryejnë në ambient të hapur, sipas protokollit të duhur të dedikimit”, thuhet në fund të njoftimit./Telegrafi/