Maqedoni/ Nxënësit mund të aplikojnë për bursa prej 6000 denarëve deri më 15 mars

Nxënësit e shkollave të mesme mund të aplikojnë deri më 15 mars për të qenë përfitues të bursë prej 6 mijë denarëve që do të shpërndahen në dhjetë muaj e vitit shkollor.

“Thirrje për ndarjen e bursave për nxënës të talentuar të shkollës së mesme në vitin aktual 2021. Bursat janë në vlerë totale prej 60,000 denarë dhe do të ndahen përmes pagesës në 10 këste mujore”, sqarojnë OJQ ndërkombëtare Maqedonia 2025, që është organizatore e këtij konkursi.