Maqedoni/ Të gjitha markat e Inditex vijnë në East Gate Mall (Foto)

MAGNATI I MODËS BOTËRORE nga Spanja, Grupi INDITEX do të marrë me qira hapësira biznesi për të gjitha markat e tij, në mënyrë që shtatë markat: ZARA, ZARA HOME, OYSHO, Massimo Dutti, Bershka, Pull and Bear dhe Stradivari të jenë më të popullarizuarit.

Inditex Group arriti një marrëveshje historike me East Gate Mall për dhënien me qira të lokaleve më të mëdha të biznesit me pakicë në Maqedoni. Marrëveshja parashikon dhënien me qira të një hapsire me pakicë prej 8,600 m2 për të shtatë markat. Për herë të parë në treg Inditex Group në East Gate Mall do të shfaqet me markat ZARA HOME dhe OYSHO, dhe marka ZARA do të mbulojë më shumë se 4,600m2, duke e bërë atë ZARA më të madhe në të gjithë rajonin.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Me këtë transaksion, East Gate Mall është pozicionuar strategjikisht si një nga destinacionet kryesore me pakicë në rajon, ndërsa ofron parakushte për parametra të qëndrueshëm të investimeve në një nivel që zakonisht kërkohet nga investitorët që investojnë në këtë lloj të pasurive të patundshme.

Me ZARA HOME, East Gate Mall bëhet një destinacion kryesor në të ardhmen për pajisjet shtëpiake ku klientët do të kenë mundësinë të ndjekin trendet më të fundit në dizajnin e brendshëm dhe të kenë akses në koleksionet më të fundit në të njëjtën kohë kur ato shfaqen në treg.

OYSHO është një markë e specializuar e modës për veshjet kryesore komode për shtëpinë, për aktivitete sportive si dhe të brendshme cilësore. Koleksionet e tyre janë krijuar për gratë dhe ndjekin linjën e modës dhe elegancës me komoditet dhe cilësi.

Dyqanet do të ndërtohen sipas modelit më të fundit, autentike për imazhin modern të ZARA HOME dhe OYSHO në të gjithë botën.

Formati i dyqaneve të Grupit INDITEX në East Gate Mall, kërkon që të gjitha markat të paraqesin tërë portofolin e tyre të produkteve, duke siguruar kështu një ofertë të gjerë produktesh dhe diversitet në ofertën për konsumatorët në Maqedoninë e Veriut.