Maqedonia në NATO me uniforma të grisura (VIDEO)

Advertisment

Problemi me uniformat e ushtarëve po bisedohet që nga Pavarësia e Maqedonisë. Por, akoma nuk ka një zgjidhje! Deri ku është ky proces dhe ekskluzivitete nga tenderi i fundit i Ministrisë së Mbrojtjes, u sjellim në Koha më afër!

 

Reklame