Mariçiq: Regjistrimi mund të shtyhet vetëm me rekomandimin e KSI

Për sa kohë që nuk ka rekomandim tjetër nga Komisioni për Sëmundje Ngjitëse dhe Ministria e Shëndetësisë, shteti mbetet i vendosur se nuk ka arsye për shtyrjen e regjistrimit, tha në emisionin e sotëm “360 Gradë” në Alsat, Ministri Bojan Mariçiq.

Ne, së bashku me Entin Shtetëror të Statistikave, u kërkuam dhe hartuan një protokoll për zbatimin e regjistrimit sipas kritereve të përshtatshme për pandeminë dhe mendoj se regjistrimi mund të kryhet shpejt, me efikasitet dhe siguri,” tha Mariçiq.