Marin Mema: Do te habiteni çfarë më than shqiptarët e Sanxhakut në Serbi (VIDEO)

Advertisment

Marin Mema: Do te habiteni çfarë më than shqiptarët e Sanxhakut në Serbi

Mema ishte i ftuar te emisioni Sadris në ‘Kojshia show’ ku foli për shumçka si dhe për shqiptarët e Sanxhakut te cilet ne nje vizite i kishin thënë mos haroni se te djegur jena ne per shqiperi.

Reklame

Ai gjithashtu ka thene se ka pare shqiptar ne Turqi qe qanin per pasaporte shqiptare

VIDEO: