Marketet e mëdha në Maqedoni me 750 milionë euro të hyra gjatë 2021, 30 milion fitim të pastër

Të ardhurat totale të 8 kompanive më të mëdha tregtare, gjegjësisht me rrjete marketesh janë 750 milionë euro dhe fitimi i tyre total është 30 milionë euro në vitin 2021.

Portali “Pari” në bashkëpunim me BiznisMreza.mk zbulon të hyrat dhe fitimet e vitit të kaluar të zinxhirëve më të mëdhenj të shitjes me pakicë në vend.