Mbanë veturën brenda në shtëpi, brenda shtëpisë më të bukur në Gjakovë! (Video)

550 metra katror ka shtëpia që ka ndërtuar Kened Frrokaj në fshatin Planqor të komunës së Gjakovës

Kjo shtëpi fantastike karakterizohet me skulpturat e mbretërve ilir në të dy anët e saj si dhe me 16 shtyllat e vendosura në pjesë të ndryshme të shtëpisë me arkitekturë të frymëzuar nga arkitektura helene.

Reklame

Shtëpia milionëshe e Frrokajt është prezantuar në reportazhin “Ma pikturo ëndrrën” në RTV21.

VIDEO:  https://youtu.be/Co4qCuJDAwc