Mbesa e Amdi Bajram rezulton negative në Covid 19 (FOTO)

Advertisment

Edhe përkundër fjalëve të shumta se si vdiq ish deputeti Amdi Bajram dhe kundrejt asaj që të gjithë familjarët e ngushtë duhej të testoheshin pasiqë u konstatua se krahas sulmit në kokë ai kishte qenë i infektuar me Covid 19, një pjesë e madhe e familjarëve tashmë janë testuar e mes tyre edhe mbesa e tij Perjan Bajram e cila u martua në një ceremony luksoze në Stamboll të Turqisë, shkruan Zhurnal.mk

Ajo tashmë përmes rrjetit social Instagram ka publikuar rezultatet e testimit të cilat sipas dokumentacionit thuhet se ka rezultuar negative.

Reklame