Mblidhen mbi 7 mijë euro për të moshuarën nga Istogu, i sigurohen barnat, ushqimi e drutë për dimër

Advertisment

Labinot Tahiri mori iniciativën për të ndihmuar të moshuarën 87-vjeçare nga fshati Rakoshë i komunës së Istogut. Ai gjatë ditës së djeshme ishte në shtëpinë e të moshuarës për ta siguruar se nuk do t’i mungojnë gjërat për të cilat ka nevojë.

E këngëtari, gjatë ditës së sotme, ka njoftuar se janë tubuar mbi 7 mijë euro për të moshuarën nga Istogu dhe se në dy ditët e ardhshme pritet të sigurohet shuma e mjaftueshme. Ai ka thënë se asaj i janë siguruar po ashtu edhe bar*nat, drutë për dimër, si dhe ushqim i mjaftueshëm.

Reklame

Download Best WordPress Themes Free DownloadDownload Best WordPress Themes Free DownloadDownload Premium WordPress Themes FreeFree Download WordPress Themesdownload udemy paid course for freedownload xiomi firmwareDownload Premium WordPress Themes Freeudemy free download