Mbyllet një lokal në Çellopek, ndalohet pronari

Në fshatin Çellopek i Epërm policia ka mbyllur një lokal i cili ka shkelur masat anti Kovid duke punuar edhe pas orarit.

Kontrolli është kryer në ora 20 e 40 minuta, pas çka Inspektorati Shtetëror ka vënë nën dry lokalin në fjalë.

Reklame

“Pas informatave paraprake, zyrtarët policorë kanë kryer kontroll në një objekt në fshatin Çellopek i Epërm në pronësi të D R 31 vjeçar.

Gjatë kontrollit është konstatuar se objekti po punon dhe në të janë hasur 17 mysafirë dhe vetë pronari i cili më pas është ndaluar në stacionin policorë të Tetovës”, thuhet në njoftimin e policisë.

Pas dokumentimit të plotë të rastit, ndaj pronarit të lokalit do të ngritët pa di adekuate në bazë të Nenit 206 nga Kodi Penal i Republikës së Maqedonisë së Veriut.