Me 62 vota “pro” Kuvendi emërohen zëvendësministrat e rinj të qeverisë

Advertisment

Me 62 vota “pro” Kuvendi emërohen zëvendësministrat e rinj të qeverisë

Me 62 vota “pro” pak çaste më parë Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut ka emëruar zëvendësministrat e rinj të “Qeverisë Zaev 2”. Të pranishëm në sallë, në momentin e votimit kanë qenë 106 deputetë, ndërsa 44 kanë votuar “kundër” dhe asnjë nuk ka abstenuar.