Me dy pl umba në valixhe në Aeroportin e Shkupit, tetovari do të përballet me padine nga SPB-Shkup

Advertisment

SPB – Shkup ka ngritur pa*di pe*nale kundër personit me inicialet P.E. nga Nerashti i Tetovës për shkak të dyshimit se ka kryer vepër pen*ale “prodhim, mbajtje dhe tregtim i pali*gjshëm i ar*mëve ose eks*plozivëve”.

Më 07.08.2020 në kalimin kufitar të Aeroportit Ndërkombëtar në Shkup, gjatë kontrollit te personi i raportuar, në bagazh iu gjetën dy plu*mba të kali*brit 7.62 × 25 mm.